Новини
ДТП

Дві ДТП за участі пішоходів сталися на Хмельниччині

У смт Віньківці близько 18.50 години по вулиці Відродження 41-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 2121» не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на 77-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину в невстановленому для цього місці.

У результаті ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження у вигляді гематом та перелому лівої руки. Госпіталізована в травматологічне відділення Віньковецької центральної районної лікарні. Стан здоров’я — задовільний.

Сьогодні, 18 жовтня, близько 00.30 години по вулиці Інститутській 24-річний молодик на автомобілі «Део Ланос» скоїв наїзд на 19-річну місцеву жительку, яка, за попередньою інформацією, перетинала проїжджу частину дороги по пішохідному переходу.

У результаті ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та забоїв м’яких тканин. Госпіталізована в нейрохірургічне відділення Хмельницької обласної лікарні.

«Драгер» показав, що молодик перебував за кермом у стані сп’яніння — 2,25 проміле алкоголю в крові.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді по обмеження волі на строк до 3 років.

Джерело

Автор: Тетяна Новак