Новини
Здоров’я

У шепетівській лікарні зроблять ремонт на 1,3 мільйона

За рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Шепетівській центральній районній лікарні мають реконструювати приміщення хірургічного відділення. Таке рішення ухвалили на засіданні комісії для оцінки по відбору інвестиційних програм і проектів при Хмельницькій ОДА. Згідно інформації, оприлюдненої на сайті державних закупівель, став відомий виконавець та кінцева вартість реконструкції, повідомляє сайт Шепетівки.

У тендері взяли участь чотири компанії, дві з яких – з Шепетівки. Перемогло товариство з обмеженою відповідальністю “Євробуд-М” із міста Вишневого Київської області. Його пропозиція на одну гривню ліпшу, ніж пропозиція ТОВ “Шепетівка САД”.

В результаті реконструкція обійдеться в 1 255 554 грн.  Роботи мають бути завершені до кінця 2018 року. 

У ході реконструкції мають бути демонтовані всі старі вікна, зняті старі дверні полотна, розібрана підлога разом з плінтусами та старим лінолеумом, збита стара плитка, а також штукатурка по цеглi та бетону зi стiн.

Після цього мають бути переплановані палати і влаштований новий простір, який будуть відділяти гіпсокартонні листи та влаштована звукоiзоляцiя з мiнераловатних або скловолокнистих матів.

Нові металопластикові вікна та утеплення фасадів мінеральними плитами товщиною 50 мм дозволить не тільки зекономити на теплопостачанні, але і створить комфортні умови для пацієнтів.

Автор: Тетяна Новак