Новини
Інфраструктура

Хмельницька міська рада розгляне можливість облаштування зони відпочинку на Озерній

За два дні до завершення серпня хмельничанка Ірина Андрощук почала збір підписів на підтримку електронної петиції щодо облаштування зони відпочинку навколо озера в мікрорайоні Озерна. У тексті звернення до міської ради жінка зазначила, що жителі обласного центру потребують належного місця відпочинку, адже озеро приваблює людей різного віку – від найменших до найстарших, проте відсутність тротуару, повалені дерева й сміття ускладнюють прогулянки навколо водойми.

«Пропоную владі нашого міста подбати про цю зону і створити там умови для відпочинку , а саме : встановити лавочки і урни навколо озера (не лише зі сторони Озерної), зробити тротуар також навколо озера, прибрати завалені дерева, покосити траву, зробити клумби або насадити дерев (щоб відділити, власне, зону відпочинку від дороги)», – зазначила пані Андрощук.

Станом на 23 жовтня петицію підписали 503 особи з 500 потрібних.

Як повідомляє відділ роботи зі зверненнями громадян міської ради, відповідно до пункту 4.3. «Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді», затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, електронну петицію «Облаштування зони відпочинку навколо озера на Озерній» направлено для розгляду міському голові.

Згідно з пунктом 4.5. згаданого вище рішення сесії міської ради та статті 151 Статуту територіальної громади м. Хмельницького, міський голова доручить вивчення петиції компетентним виконавчим органам з наступним розглядом на засіданні виконавчого комітету міської ради.

 

Автор: Тетяна Правдива