Новини
Дозвілля

Мистецькі родини зберуться у Кам’янці на фестиваль

Заснувала «Родослав-2018» міська дитяча школа мистецтв за підтримки управління культури і туризму департаменту гуманітарної політики.

Фестиваль передбачає виступи родин в концертному залі міського Будинку культури (у жанрах – музика, хореографія, література, поезія, цирк), виставку робіт образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, твори у скульптурі, архітектурі, фото, майстер-класи, неформальне спілкування родин-учасниць за інтересами. А також екскурсію історичною частиною міста для гостей фестивалю.

Для участі у фестивалі, який відбудеться 8-9 листопада у міському Будинку культури Кам’янця-Подільського, творчим родинам необхідно до 29 жовтня 2018 року надіслати на електронну адресу school-of-arts@ukr.net:

  • – заявку на участь (додаток 1);
  • – назву 2-ох різнохарактерних творів (музика, хореографія, література, поезія, цирк); кількість робіт з назвою та зазначенням техніки виконання (не більше 5-ти, роботи образотворчого мистецтва, скульптура, архітектура, фото, декоративно-прикладне мистецтво), які будуть брати участь у виставці;
  • – творче резюме мистецької родини;
  • – відеозапис виступів, експозицій, тощо (5-10 хв.) за наявності таких;
  • – фотографії мистецької родини в електронному вигляді – 5-10 фото.
  • Участь підтверджується запрошенням, що надсилається організаторами фестивалю на основі поданих заявок та відеозаписів мистецьких родин.

Детальніша інформація за тел. 067 2508069; (03849) 41600 та на сайті Кам’янець-Подільської міської дитячої школи мистецтв – school-of-arts.at.ua.

Джерело

Автор: Тетяна Новак