Новини
Події

У Хмельницькому театрі імені М.Старицького обрали головного режисера

У Хмельницькому  обласному академічному музично-драматичному театрі імені М.Старицького обрано головного  режисера. На засіданні конкурсної комісії вчора, 25 жовтня, її члени одностайно проголосували за кандидатуру Дмитра Гусакова. Про це повідомляється на сторінці театру у Facebook.

Дмитро родом з Харкова, там він здобув професію актора. Згодом у Києві він опанував ще й режисерський фах. У Хмельницькому академічному музично-драматичному театрі ім. М.Старицького поставив виставу і залишився працювати у нашому місті й далі. За майже три роки поставив п’ять вистав.

З весни 2014 року Дмитро Гусаков очолював аматорський театр «Дзеркало» при міському будинку культури.  Разом з цим колективом неодноразово брав участь у театральних конкурсах. Паралельно з цим Дмитро   робив постановки у професійних театрах Одеси та Києва.

Конкурсній комісії Дмитро Гусаков представив програму розвитку театру на найближчі три роки. З 1 листопада Дмитро займе посаду головного режисера Хмельницького обласного театру ім.М.Старицького.

Автор: Адміністратор сайту