Новини
Дозвілля

Хмельничан запрошують на нічну екскурсію-містерію

Halloween – наймістичніша ніч року, час буйства містерій й таємниць, яка от-от запросить наше місто та його мешканців на пошуки жахів і містики. Особливим місцем страхітливого пошуку стануть будівлі, в яких й досі чутно зойки привидів павутинних легенд нічного Проскурова.

І саме привид Хмельницького обласного художнього музею Давид Ніренберг вже більше сотні років не дає спокійно спати старим цеглинам будівлі за адресою Проскурівська, 47. Саме пан-привид і зустрічатиме гостей на нічній екскурсії-містерії, на якій, за його примарними переконаннями, буде не просто красиво, а «Страаашно красиво».

Під час нічної екскурсії-містерії гості не тільки особисто зустрінуться з усіма жахіттями музейних залів, але й разом з моторошними мешканцями музею подолають не одну фобію.

Цікаво? Тоді поспішіть замовити квитки, кількість яких обмежена.

УВАГА! ТІЛЬКИ 27 ЖОВТНЯ! ДЛЯ ГОСТЕЙ ХОХМ ВІДЧИНИТЬСЯ НАЙПОТАЄМНІША ЛОКАЦІЯ: ПІДЗЕМЕЛЛЯ МУЗЕЮ! 

Поспішайте встигнути у horror-задзеркалля ХОХМ!

Вартість входу – 40 грн.

Геловін або Відьомська ніч – сучасне свято, яке походить від старовинного кельтського. Святкується в ніч проти 1 листопада. Після прийняття християнства його святкували як «надвечір’я Дня всіх святих». Найгучніше відзначається у США, Канаді, Ірландії та Великій Британії.

Автор: Тетяна Новак