Новини
ДТП

У Хмельницькому шукають винуватців ДТП, які покинули місце події

10 жовтня у Хмельницькому на вулиці Тернопільській 10, сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій невідомий водій, керуючи трактором синього кольору допустив падіння вантажу (перевозив гілля), який пошкодив тролейбус та залишив місце пригоди.

20 жовтня на вулиці Володимирській, 49 сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем 0793 бірюзового кольору, допустив наїзд на припаркований автомобілем «AUDI Q3» та місце пригоди залишив.

21 жовтня, близько 8 години 20 хвилин, на перехресті вулиць Бандери – Проспект Миру, сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій невідомий водій, керуючи автомобілем «Opel Ascona» зеленого кольору, допустив зіткнення з автомобілем «KIA Sorento» та покинув місце пригоди.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу ДТП зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити особи водіїв, винуватців дорожньо-транспортних пригод.

Автор: Тетяна Новак