Новини
Події

Хмельницькі можновладці обслужили клієнтів у ресторані

Вчора улюблена багатьма хмельничанами й гостями міста ресторація «Фамілія» відзначила шість років. Зауважимо, що для святкування цієї дати заклад обрав доволі несподіваний формат. Класичне “Все змішалося в будинку Облонських» – ніщо порівняно із «Бардаком у «Фамілії».

Цього дня фантазія організаторів змусила всіх присутніх помінятися ролями. Кухарі вийшли в зал на обслуговування клієнтів, офіціанти почали готувати страви. Директорка перетворилася на прибиральницю, власник приймав замовлення від клієнтів. Родзинкою свята стала поява у фірмових фартухах «Фамілії» публічних осіб. Так заступник міського голови Володимр Гончарук працював піцайоло, а начальниця управління торгівлі Хмельницької міської ради Руслана Сідлецька виконувала смакові забаганки відвідувачів.

За словами прихильниці закладу Ксенії Косюк, у«Фамілію» завжди хочеться приходити самим і приводити сюди гостей міста, бо тут усе проходить на висоті.

«Сьогодні я зрозуміла як досягається ця бездоганність. Усе враховано до дрібниць, усі на своєму місці (за винятком сьогоднішнього дня). Я вперше спробувала себе у ролі офіціанта, на професійній кухні та на барі. Готувала коктейль, каву, наливала напої, приймала і видавала замовлення. Скажу одне – це величезна праця і злагоджена робота усіх!
Дякую працівникам, керівникам ресторану «Фамілія» за відкритість і душевність і можливість стати маленькою частинкою вашого дружного колективу», – ділиться враженнями учасниця святкування.

Колектив «Поділля news» приєднується до привітань і бажає «Фамілії» процвітання, багатьох нових днів народження і безлічі креативних ідей для їх святкування.

 

Автор: Тетяна Правдива