Новини
Кримінал

На Хмельниччині чоловіка оштрафували за виготовлення наркотиків

«Визнати винним за ст. 309 ч.1 КК України та призначити покарання у виді штрафу в розмірі 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1020 грн», – такий вирок виніс Полонський районний суд обвинуваченому в незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту.

Цим судовим рішенням суддя затвердила угоду про визнання винуватості, укладену між обвинуваченим та прокурором. Згідно з нею, чоловік повністю визнав себе винуватим в інкримінованому злочині та погодився на обумовлене покарання.

Як встановив суд, у липні цього року 31-річний житель Полонного на міському смітнику знайшов одну рослину коноплі, яку подрібнив та висушив, отримавши готовий до вживання наркотичний засіб.

«М. обґрунтовано обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 309 ч.1 КК України, яке згідно зі ст. 12 КК України відноситься до злочинів середньої тяжкості. Погоджена сторонами угоди міра покарання відповідає санкції ст. 309 ч.1 КК України», – зазначає у вироку суддя.

Джерело

 

 

Автор: Тетяна Правдива