Новини
Події

На Хмельницькій АЕС підсумували результати конкурсу плакатів

У конкурсі плакатів з культури безпеки  взяли участь 16 робіт працівників структурних підрозділів Хмельницької атомної станції. Захід проведено в рамках Програми конкретних дій, спрямованих на становлення і розвиток культури безпеки у ВП ХАЕС.

Метою конкурсу було підвищення розуміння персоналом впливу своєї діяльності на безпеку та усвідомлення наслідків, до яких може призвести недотримання вимог і технологічних регламентів з безпечної експлуатації.

Теми робіт – «Про заходи безпеки дбай – своє здоров’я зберігай», «Користуйтесь справним обладнанням та інструментами», «Дотримуйся температурного режиму», «Не неси  в зону суворого режиму сторонні предмети», «Дотримання принципів STAR» тощо.

За результатами оцінювання журі, до складу якого увійшли представники провідних підрозділів Хмельницької АЕС, перше місце посів слюсар гідротехнічного цеху Михайло Несвіт. Він надав на конкурс найбільшу кількість плакатів, де відобразив головні меседжі з питань дотримання  культури безпеки.

Також члени журі відзначили актуальність робіт Руслана Шпинова з хімцеху та представниці турбінного цеху Тетяни Хлонь, які посіли друге місце.

Третє місце розділили роботи Олени Балагуріної з електричного цеху, турбініста Олександра Міщенка та Олександра Бянова з навчально-тренувального центру ХАЕС.

Переможці та учасники конкурсу нагороджені дипломами, подяками та грошовими преміями.

 

 

Автор: Тетяна Правдива