Новини
Новини ОТГ

Дунаєвецька молодіжна рада увійшла до топ-10 кращих практик молодіжної роботи в Україні

З пятого по сьоме листопада в Дніпрі працював Другий Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць.  

Захід був організований за участі Міністерства молоді та спорту України, Програми розвитку ООН в Україні, Державного інституту сімейної та молодіжної політики, управлінь Дніпровської міської ради та Спільноти дніпровських молодіжних працівників та працівниць.

Учасники заходу дискутували про вплив децентралізації на молодіжну роботу і місце молодіжних працівників у стратегічному розвитку молодіжної політики,  дізнавалися від міжнародних експертів, які навчальні системи та кар’єрні можливості для молодіжних працівників існують в Європі, визначали напрямки розвитку програми «Молодіжний працівник» та найбільш корисні дослідженння молодіжної сфери.

Також делегати відвідали тематичні сесії в молодіжних просторах та центрах Дніпра й привітали переможців конкурсу «Кращі практики молодіжної роботи в Україні -2018».

Як повідомляє Дунаєвецька міська рада, Хмельниччину на форумі представляла одинадцятикласниця Ельвіра Марчишина. Попри те, що на заході було презентовано понад 170 молодіжних практик з усієї країни,  Дунаєвецька молодіжна рада увійшла до ТОП-10 кращих практик молодіжної роботи в Україні.

Автор: Тетяна Правдива