Новини
Суспільство

На Хмельниччині купувати побутову техніку стало зручніше

Подоляни можуть без проблем придбати побутову техніку вже сьогодні, а оплатити її вартість згодом. Адже відтепер усі магазини торговельної мережі «Епіцентр» підключено до сервісу ПриватБанку «Оплата частинами».

«У світі зараз існує тенденція – великі покупки здійснювати не одразу, а відтерміновуючи оплату. І ми також намагаємося не відставати від вимог часу, створюючи зручні умови для оплати товарів жителям Хмельниччини, – аврпют розповідає, керівник напрямку «Оплата частинами» Південно-Західного РУ ПриватБанку Володимир Кирилюк. Сервіс «Оплати частинами» доступний подолянам у понад 1000 торгових точках області. А відтепер ще й у мережі гіпермаркетів

Аби придбати потрібну техніку і не вийти за рамки бюджету, подолянам достатньо мати з собою лише банківську картку. Сервіс «Оплата частинами» доступний власникам пластикових карт «Універсальна», «Універсальна Gold», Platinum, Infinite, World Signia / Elite.

Оформити товар в оплату частинами нескладно – процедура покупки забере лише кілька хвилин. Договором в такому випадку є чек з усіма потрібними реквізитами. Жодних документів – довідки  про доходи, ІПН, паспорта тощо – надавати не потрібно.

Сума, на яку можна придбати товар у розстрочку, дорівнює розміру ліміту за сервісом «Оплата частинами» і встановлюється кожному індивідуально. Дізнатися суму ліміту можна відправивши SMS із текстом chast на номер 10060.

Обрати техніку з відтермінуванням до 10 платежів подоляни можуть в будь-якому магазині «Епіцентр» в Україні. На Хмельниччині магазини цієї мережі працюють за адресами:

м. Шепетівка, Старокостянтинівське шосе, 38Б

м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 11/4

м. Старокостянтинів, вул.Попова, 18

м. Кам’янець-Подільський, вул. Хмельницьке шосе, 11.

 

Автор: Тетяна Правдива