Новини
Спорт

Хмельницькі регбісти гратимуть за збірну України

У вівторок, 6 листопада, у Києві стартував навчально-тренувальний збір національної дружини України з регбі. А вже сьогодні, 10 листопада, збірна України проведе свій другий матч у чемпіонаті Європи у дивізіоні «Конференція 1», у передмісті Будапешта з національної збірної командою Угорщини.

Ці команди зустрічалися у передостанньому розіграші чемпіонату Європи, матч проходив у Львові, збірній Україні вдалося зробити камбек, програючи 3:19, зрівняти гру із вести її до нічиєї 19: 19!

Примітно, що до лав збірної головний тренер Валерій Качанов запросив одразу трьох гравців хмельницького «Поділля»: півзахисника Сергія Янчія, захисника Ігоря Снісаренка та нападника Олега Валюса. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє Федерація регбі Хмельницької області.

“Хлопці дуже вмотивовані, Ці досвідчені гравці провели за збірну не один десяток зустрічей, і хочуть знову бути корисними країні, показати високий клас ігри, та обов’язково виграти цей матч”, – йдеться у дописі.

Так само заряджений на боротьбу й один з тренерів збірної – хмельничанин Олег Квасниця.

Також, як йдеться у дописі, у рамках свята регбі перед матчем збірної зустрінуться ще й ветеранські збірні Угорщини та України. Є інформація, що у складі збірної ветеранів будуть і представники хмельницьких «Подільських Вепрів».

Автор: Тетяна Новак