Новини
Дозвілля

У Хмельницькому правоохоронці та активні містяни бігали за здоров’ям

Сьогодні, 10 листопада, в парку культури та відпочинку імені Михайла Чекмана усі бажаючі могли долучитись до акції «Біжимо разом». Окрім різних державних структур (сервісні центри МВС в Хмельницькій області, Головне управління ДСНС у Хмельницькій області, Національна академія Державної прикордонної служби України, поліція Хмельницької області та інші), в заході взяли участь громадські організації та просто активні містяни. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук прес-служба патрульної поліції у Хмельницької області.

Головна мета заходу — пропаганда здорового способу життя. Власним прикладом учасники продемонстрували молоді, як весело, а головне з користю, можна провести свої вихідні дні.

Перед початком акції всі бажаєчі могли взяти участь у розминці. А після забігу, за бажанням, зайнятися кросфітом або показати себе у важкій атлетиці.

Нагадаємо, естафету на проведення акції Управління патрульної поліції в Хмельницькій області отримало від колег із Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Автор: Тетяна Новак