Новини
Новини ОТГ

У Старій Синяві вандали зіпсували новий паркан

Про прикрий випадок стало відомо вранці 4 листопада.

Встановили цей паркан на вул. Грушевського (територія біля будинків №11 та №9а) на численні заяви та прохання мешканців Старої Синяви до селищного голови. Про це просили жителі багатоквартирних будинків, щоб забезпечити благоустрій навколобудинкової території, клопотали керівники медичних закладів та відділу освіти. На сесії селищної ради у жовтні 2016 року депутати підтримали рішення про виділення коштів на зведення паркану в сумі 89 тисяч гривень. Також виділялися кошти на проведення робіт із його встановлення.

Результат дій невідомих осіб – пошкоджено сім плит біля багатоповерхових будинків, одну плита біля КП «Старосинявська центральна районна лікарня» та чотири плити біля Старосинявського НВК.

Як повідомляє сайт Старосинявської селищної ради, видно, що пошкодження були нанесені навмисно, а вандальні дії відбували неодноразово. За фактом події керівниками установ та комунальних підприємств селищної ради, на балансі яких перебував паркан, подано офіційні заяви до правоохоронних органів, орієнтовно встановлені нанесені збитки.

Мешканців громади, які мають інформацію, що дозволить викрити цей злочин, просять повідомити правоохоронні органи.

 

Автор: Тетяна Новак