Новини
Кримінал

Помстився водієві і “замінував” міст та вокзал

Кілька годин знадобилося працівникам Хмельницького відділення поліції, аби встановити особу чоловіка, який здійснив хибне повідомлення  про замінування автомобільного мосту поблизу села Копистин та  місцевого автовокзалу.

«Мінером» виявився 48-річний чоловік, який не має постійного місця проживання і уже багато років конфліктує з законом. Майже 21 рік він провів за ґратами за крадіжки, незаконне поводження зі зброєю та злочини, пов‘язані з наркотиками. В черговий раз звільнився з місць позбавлення волі лише у квітні 2018 року, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Свої дії затриманий пояснив бажанням помститися водієві рейсового автобуса, який не зупинився на його вимогу. Наразі чоловіка взяли під варту. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 статті 259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності». Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до шести років.

 

Автор: Тетяна Новак