Новини
Суспільство

Теплі і смачні подарунки воякам від волонтерів Хмельниччини

Протягом жовтня-листопада цього року з метою підтримати військових на сході проходила благодійна акція «Подаруй тепло солдату».

Волонтерські загони, працівники та учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельниччини готували гостинці для вояків.

Учасники акції проводили ярмарки, на яких продавали фрукти і овочі з власних садиб, випічку, власноруч виготовляли теплі речі, проводили збір коштів та організували виготовлення металевих печей для обігріву. Кожен допомагав як міг. На зібрані гроші закупили теплі речі, солодощі, каву та чай. Усі придбані та виготовлені речі і заготовлені та закуплені продукти солдатам на схід передадуть разом з вітаннями від подолян волонтери.

Не залишаються осторонь благодійних справ і люди старшого віку. Невдовзі з Хмельницького на схід  передадуть сорок п’ять кілограмів капусти, яку  наквасили для  українських захисників волонтери благодійної організації «Турбота про літніх в Україні». Це вже стало доброю традицією: кожної осені  волонтери заготовляють смаколики і передають воякам. Самі ж після цього беруться за пошиття подушок і плетіння маскувальних сіток, щоб допомогти захисникам.

За матеріалами adm-km.gov. та mistotv.com

Автор: Алла Самойленко