Новини
Події

Аграріїв Хмельниччини привітали зі святом

Напередодні Дня працівників сільського господарства, який в Україні відзначається у третю неділю листопада, кращі аграрії області приймали слова вітання від голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового, голови обласної ради Михайла Загородного, секретаря міської ради Михайла Кривака, представників агроформувань області, ветеранів сільськогосподарської галузі Хмельниччини.

Хмельницька область відіграє важливу роль  в сільськогосподарській галузі країни, адже ми входимо в п’ятірку кращих з розвитку агропромислового комплексу. Вадим Лозовий подякував усім, хто за нинішніх умов демонструє свою енергію, ініціативу, підприємливість, уміння ефективно і якісно працювати. Відзначив голова адміністрації і найкращі колективи та людей, що уособлюють інтелектуальну та індустріальну потужність нашої області. Серед них три Герої України, знані на всю державу – Василь Петринюк, Петро Іващук, Михайло Шаповал та повний кавалер Ордена «За заслуги» Василь Мастій.

Окремі слова вдячності пролунали на адресу ветеранів праці: Дмитра Литовки, Дмитра Чинника, Віктора Шумеляка, Івана Бондарчука, Миколи Ковальчука, Василя Смєшка та багатьох іншим, які в різні часи очолювали сільськогосподарську галузь області і районів.

«В переддень професійного свята висловлюю кожному слова глибокої поваги і вдячності за сумлінне виконання хліборобського обов’язку, за те, що від ранкової зорі до заходу сонця, за будь-якої погоди, все робите для того, аби щедро родила подільська земля, щоб держава була з хлібом і щоб ніколи в Україні не повторилися трагічні події минулого сторіччя, – сказав Вадим Миколайович. – Зичу всім, хто трудиться на аграрній ниві – хліборобам, механізаторам, тваринникам, працівникам овочевої та переробної галузей, процвітання і стабільності, плідних ідей та успішного їх втілення у життя. Бажаю миру, добра, міцного здоров’я, щастя вам і вашим родинам».

Кращих працівників галузі нагородили цінними подарунками та Почесними грамотами.

Джерело

Автор: Тетяна Новак