Новини
Суспільство

У Славуті шукають місце для будівництва басейну

Міськвиконком розпочав договірний процес з проектними організаціями щодо можливості будівництва в Славуті плавального басейну. Пропозицію щодо зведення спортивного закладу влада міста отримала від містян та депутатів міської ради.

Місце розташування майбутнього басейну ще не вибрали – попередньо розглядалися два варіанти: у мікрорайонах «Сонячний» та «Військове містечко».

Як повідомляє прес-служба міськвиконкому, міський голова Славути Василь Сидор та депутати міської ради неодноразово зверталися до Приватного акціонерного товариства «Об’єднання «Прогрес» з ініціативою щодо безоплатної передачі із приватної власності у власність територіальної громади міста Славута об’єктів нерухомого майна – будинку спортивного комплексу за адресою вулиця Кузовкова, 19  (спорткомлекс «Здоров’я»). Ця будівля ніколи не перебувала у комунальній власності міста, а на багаторічні звернення міської влади ПрАТ «Прогрес» досі не надав жодної письмової відповіді. Тож довелося шукати інші можливості відкриття у місті басейну.

 

Автор: Тетяна Новак