Новини
Культура

У Хмельницькому навчатимуть фестивальній майстерності

Про загальні особливості розвитку фестивальної справи та її виведення на якісніший рівень запрошують поговорити у Хмельницький – на всеукраїнську конференцію «Фестивальна майстерня: як фестивалі допомагають розвитку бізнесу та громад».

Захід відбудеться 24 листопада у дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Під час конференції учасники зможуть послухати 25 найбільш знаних фахівців фестивальної справи в Україні. Серед них – засновники фестивалів «Файне місто», «Ретрофест», «Маланка-фест», «Республіка», «АртПоле», «Остання столиця», «Schola Militaria», «Porto Franko», «Meridian Czernowitz», «БарРокко» та інших. А також  представники великого і малого бізнесу, які підтримують подієву галузь, міські голови Хмельницького та Хотина, заступник міського голови Львова, начальники управлінь культури Тернопільської, Хмельницької, Барської міських рад.

Конференція складатиметься з чотирьох блоків – презентаційного, дискусійного, воркшопів та підсумкового. Спікери ділитимуться знаннями щодо основних проблем: як заробити на фестивалях, як зробити фестивальні проекти якіснішими, чому бізнесу та місцевій владі варто підтримувати фестивалі та як події можуть впливати на розвиток території. Детальніше про захід та спікерів за посиланням: http://fm.km.ua/

Тривалість: 1 день

Час: 10.00-18.00 (реєстрація з 9.30)

Учасники: 80 осіб

Для участі у “Фестивальній майстерні” запрошуються:

– Менеджери подій та фестивальних проектів різного масштабу;

–  Представники бізнесу, які бажають використовувати фестивалі, як рекламний інструмент у власних маркетингових кампаніях;

–  Представники муніципалітетів, які усвідомлюють, що події є потужним стимулом для розвитку територій.

Для участі необхідно заповнити форму попередньої реєстрації за посиланням: https://form.jotformeu.com/82462400223343?fbclid=IwAR03g5UECrDBnuhAfOmRq8kpdNPOnHO7YNKSmIqynorBjhk5BXM5U_OKEgk.

Захід організовано Центром інформаційної підтримки бізнесу у м. Хмельницький, у рамках ініціативи #EU4Business за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку.

Автор: Світлана Русіна