Новини
Кримінал

Мешканець Дунаєвець облаштував на горищі міні-плантацію конопель

Працівники Дунаєвецького відділу поліції на «гарячому» затримали місцевого жителя, який займався збутом субітексу. Правоохоронці зафіксували декілька фактів продажу зловмисником наркотичних таблеток.

Під час санкціонованого обшуку в будинку зловмисника на горищі працівники поліції виявили ще й міні-плантацію конопель, а також саморобні пристрої для куріння. Усе вилучили і направили на експертизу, повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Наркоторговця затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. До речі, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень. Тепер йому доведеться відповідати за ч. 2 ст. 307 ( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають.

 

 

 

Автор: Тетяна Новак