Новини
Кримінал

За вбивство дружини та приховування злочину – вісім років за гратами

Нагадаємо, вбивство сталося 16 травня цього року в місті Полонному. Чоловік убив свою дружину та залишив тіло в будинку, а сам переселився в літню кухню і цілий тиждень там пиячив, аж поки у родичів потерпілої не виникли підозри і вони не викликали поліцейських. 

Під час спілкування з правоохоронцями пенсіонер у скоєному зізнався. Як з’ясувалося, 16 травня близько 5-ї години ранку між подружжям виникла сварка, в ході якої чоловік схопив дерев’яний макогін і кілька разів вдарив 61-річну потерпілу по голові, а потім ще душив мотузкою, повідомляє  сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Після скоєного зловмисник зачинив тіло в будинку, а сам переселився в літню кухню, де цілий тиждень пиячив. Тривалу відсутність господині помітили сусіди і аж через тиждень, 24 травня, повідомили про це її родичів, а ті вже викликали поліцію.

Нещодавно Ізяславський районний суд визнав пенсіонера винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

 

Автор: Тетяна Новак