Новини
Дозвілля

Фотографам Хмельницького пропонують новий фотоконкурс

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради ухвалив рішення про проведення фотоконкурсу “Різдвяний Хмельницький “. Конкурс проводиться вперше. Журі очолить секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак.

Засновником фотоконкурсу є виконавчий комітет Хмельницької міської ради. Організатори фотоконкурсу: Хмельницьке міське комунальне підприємство “Хмельницькінфоцентр”, управління культури і туризму.

До участі у конкурсі запрошують професійних фотографів й аматорів фотомистецтва незалежно від місця проживання та віку, а також дітей віком до 17 років. Термін подачі фотографій – з 1 грудня 2018 року до 9 січня 2019 року.

Фотоконкурс “Різдвяний Хмельницький” має на меті стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності жителів та гостей міста, підтримку, сприяння розвитку творчих зв’язків і обміну досвідом між фотографами, закріплення кращих традицій фотомистецтва, виявлення сучасних тенденцій і технологій у фотомистецтві.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно заповнити лист-заявку та надіслати її разом із фото на електронну адресу: misto-hm@ukr.net з поміткою «На фотоконкурс». Учасник фотоконкурсу може подати не більше 5 фотографій.

Автор: Тетяна Новак