Новини
Спорт

Хмельницькі поліцейські лідирують в «Динаміаді-2018»

В обласному центрі пройшов черговий етап “Динаміади-2018” серед правоохоронних органів та рятувальних служб. Цього разу силовики визначали сильнішого у футзалі та боротьбі самбо.

До участі в змаганнях з самбо свої команди заявили ГУНП в Хмельницькій області, Національна академія Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького, військова частина 3053 Нацгвардії, УСБУ в області, а також рятувальники.

Четверо представників ГУНП стали переможцями у своїх вагових категоріях, двоє здобули «срібло». Результат – перше загальнокомандне місце.

Зокрема, переможцями стали: у ваговій категорії до 62 кг — Андрій Крижановський, дільничий офіцер поліції з Дунаєвець; у ваговій категорії до 68 кг — Андрій Ваштун, заступник начальника тренінгового центру ГУНП; у ваговій категорії до 82 кг — Олександр Мирончук, боєць спецроти «Богдан»; у ваговій категорії до 100 кг — Олександр Остапчук, начальник сектору карного розшуку Нетішинського відділення поліції.

Не менш напруженими були і змагання з футзалу. Шість команд визначали кращих у двох підгрупах. Далі були півфінали, в яких зустрілися відповідно команди фіскальної служби і прикордонної академії та ГУНП і військової частини 3053 Нацгвардії.

А у фіналі переможця визначали поліцейські та прикордонники. Це була рівна і запекла боротьба. Основна гра закінчилась з рахунком 4:4, а от у серії післяматчевих пенальті фортуна була на боці команди «Динамо-ГУНП». Тож перемога за поліцейськими — 9:8.

 

 

Автор: Тетяна Новак