Новини
Політика

Утиску прав через воєнний стан не буде – Андрій Шинькович

Народний депутат від Хмельниччини Андрій Шинькович вважає: в Україні давно діє непроголошений воєнний стан. Суспільство, на його думку, декілька років живе у реаліях всенародної підтримки АТО, надання пільг на лікування, реабілітацію, здобуття освіти, отримання житла та землі учасникам бойових дій на Донбасі.

26 листопада депутати, за словами Андрія Шиньковича, віддали голоси за легалізацію окремих вимушених дій з боку влади в інтересах громадян.

Людям не потрібно боятись утиску власник прав. Ніхто квартири, машини і бізнес забирати під виглядом воєнного стану не буде.

Нагадаємо, на екстреному засіданні Верховної Ради України 26 листопада депутати підтримали пропозицію Президента України Петра Порошенка про оголошення воєнного стану на 30 днів в областях, що межують з Росією та невизнаним Придністров’ям. А саме – у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Херсонській областях. Розповсюджуватиметься воєнний стан і на внутрішні води Азово-Керченської акваторії. 276 народних обранців проголосували за таке рішення, серед них і представники від Хмельниччини.

Автор: Світлана Русіна

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS