Новини
Суспільство

У Хмельницькому збирають дитячі мрії

Влітку працівники одного з українських каналів започаткували всеукраїнський арт-марафон «Моя дитяча мрія», адже відповідно до дослідження, яке провели журналісти, 90 відсотків дітей не вміють глобально мріяти. У них є лише матеріальні бажання. Відтак, аби показати, що навіть найфантастичніші та, здавалося б, нереальні мрії можуть здійснитися, їх вирішили зібрати разом та допомогти в реалізації.

До Хмельницького організатори проекту «Здійсни мрію» особисто приїхати не змогли, та знайшли тут своїх агентів. Представники громадської організації «Свідома позиція» вже зібрали дитячі мрії в обласній дитячій лікарні, допомогли намалювати їх вихованцям центру комплексної реабілітації «Школа життя» та учням школи №1 та ліцею №17. Школярам також розповіли, чому важливо мріяти і чим саме мрія відрізняється від бажання.

Лілія Брухнова, головний лікар  обласного психоневрологічного диспансеру, каже: навчити дитину правильно мріяти досить важко, адже на сьогоднішній день цього не вміють більшість дорослих.

Детальніше – у сюжеті МТРК Місто

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS