Новини
Кримінал

На Хмельниччині поліція затримала чоловіка, який підрізав свою кохану та втік

Після нанесення тілесних ушкоджень потерпілій зловмисник втік і цілу ніч переховувався, проте вже вранці його розшукали і затримали працівники поліції. Потерпіла зараз перебуває в Городоцькій центральній районній лікарні. Її стан лікарі оцінюють як важкий. Повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області. 

Події мали місце 30 листопада близько 23.30 години в Городоцькому районі. Того вечора 33-річний чоловік разом із 40-річною співмешканкою розпивали спиртне. Під час застілля між ними виник конфлікт, чоловік схопив зі столу ножа і наніс жінці проникаюче поранення.

Після скоєного зловмисник, не надавши жодної допомоги потерпілій, з місця події зник і цілу ніч переховувався в закинутому будинку. Жінку в безпорадному стані виявила її 10-річна дочка, яка перебувала в сусідній кімнаті. Вона зателефонувала до дідуся з бабусею, які і викликали працівників поліції та «швидку».

Наразі потерпіла перебуває в Городоцькій центральній районній лікарні. Її стан лікарі оцінюють як важкий. Працівники поліції розшукали зловмисника вже наступного ранку в одному з пустуючих будинків. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Чоловікові вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Найближчим часом зловмисникові обиратимуть міру запобіжного заходу. Слідчий клопотатиме про тримання під вартою.

 

Автор: Світлана Русіна

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS