Новини
Офіційно

У Хмельницькому представили керівника Теруправління Держбюро розслідувань

Керівника Теруправління Держбюро розслідувань (ДБР), розташованого у м.Хмельницькому урочисто представили в облдержадміністрації. Це Сергій Палатов, призначений на цю посаду за результатами конкурсу та числених перевірок.

З цієї нагоди на Хмельниччину завітав заступник директора ДБР Олександр Буряк. Також у церемонії взяли участь голова облдержадміністрації Вадим Лозовий, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, керівники силових структур та працівники територіального управління ДБР.

Президент України поставив перед нами абсолютно чітке завдання: повернути довіру людей до влади. Це можливо тільки за умови викорінення корупції на  всіх рівнях та в усіх гілках влади. Це наше спільне завдання. Облдержадміністрація надаватиме усебічну підтримку роботі територіального управління ДБР. Будемо співпрацювати чітко, зрозуміло та прозоро, як і з усіма силовими структурами.

Сергій Палатов раніше працював заступником начальника відділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів міжрегіонального оперативного управління Офісу великих платників податків.

Державне бюро розслідувань – український аналог ФБР. ДБР займатиметься боротьбою з організованою злочинністю, злочинами високопосадовців і правоохоронців, розслідуванням справ щодо тероризму й вбивств.

Наразі у ДБР – сім теруправлінь: окрім Хмельницького, у Києві, Мелітополі, Львові, Краматорську, Миколаєві, Полтаві

Автор: Світлана Русіна

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS