Новини
Події

Про наркотики і службових собак. У Хмельницькому навчалися кінологи

У Хмельницькому на базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС України відбулось виїзне практичне заняття для слухачів Хмельницького центру підвищення кваліфікації персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України категорії “старші інспектори з кінології”.

Начальник циклу кінологічної підготовки Андрій Доменюк разом з колегами та за активної участі головного держінспектора Сергія Гайдука ознайомилися з навчально-матеріальною базою Департаменту, яка використовується для підготовки кінологів. А також – з порядком організації та проведення занять з інструкторами-кінологами.

У ході тренінгу  роз’яснювали порядок зберігання наркотичних речовин та їх використання під час дресирування службових собак. А ще демонстрували методику підготовки собак та порядок догляду службовим собакою багажу, вантажного автотранспорту,  способи інформування про знахідку різними методами позначення. Особливу увагу організатори приділили представленню навиків слухняності службового собаки.

 

Автор: Світлана Русіна

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS