Новини
Новини ОТГ

В Старосинявській ОТГ поремонтували криниці громадського користування

Старосинявською селищною радою на виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства, благоустрою, озеленення та поліпшення стану довкілля Старосинявської селищної ради на 2016-2020 роки спрямовано фінансування заходів. Відповідно КП «Старосинявський комунгосп» закуплено матеріали для ремонту криниць у селах громади, які перебувають на балансі Старосинявської ОТГ. За дорученням селищного голови Віталія Здебського на виконавчому комітеті вирішили провести аналіз стану криниць громадського користування та спільними зусиллями відремонтувати їх.

В.о. старости населених пунктів проаналізували виконання ремонтних робіт криниць, працівники КП «Старосинявський комунгосп» завезли відповідні матеріали для ремонту, в.о. старост та жителі сіл організували громадські роботи, щоби відновити громадські криниці, які роками потребували ремонту. Об’єднавши зусилля, проведено ремонтні роботи криниць громадського користування у селах громади:

  • Адампіль (криниці на вул. Привокзальна 12; вул. Олеся Гончара, 1; вул. Шевченка, 14; вул. Лесі Українки, 68),
  • Пасічна (криниці на вул. Стадіонна,47 та 25; вул. Радгоспна, 3; вул. А.Лятавського,40)
  • с.Гречана (криниці на вул. Романа Юзви, 4а);
  • с.Лисанівці (криниця на вул. Травнева; вул. Миру);
  • с.Заставці (вул. Матросова);
  • с. Ілятка (частково відремонтовано криниці на вул. Матросова, вул. Корольова);
  • с.Мисюрівка (криниці на вул. Молодіжна,44; Зелена,21).

У Старій Синяві відремонтовано криниці громадського користування на вул. Валі Котика та Грушевського; працівники КП «Старосинявський комунгосп» відвезли необхідні матеріали для ремонту криниці в с.Теліженці.

 

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS