Новини
Суспільство

Хмельницькі дільничі працюють у форматі прозорого офісу

Наразі служба дільничих офіцерів поліції проходить активне реформування на відповідність усталеним у Європі принципам community policing — тісної взаємодії поліції і громади.

Такий підхід не обмежується боротьбою зі злочинністю. Він є значно ширшим і зачіпає практично всі сфери життя, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області. Філософія community policing передбачає підвищення рівня довіри між поліцією і громадою, посилення соціальної відповідальності громадян, покращення якості послуг, які надає поліція, відкритість та прозорість у роботі.

Усі ці принципи, як своєрідні заповіді дільничого, прописані на стенді у новому приміщенні відділу дільничих офіцерів поліції Головного управління, який працює за принципом прозорого офісу. Будь-який мешканець області може прийти сюди зі своєю проблемою і отримати кваліфіковану консультацію (вул. Зарічанська, 7 Пн-Пт з 09.00 по 18.00).

Загалом Хмельницьку область обслуговує більше 200 дільничих офіцерів поліції. Усю необхідну інформацію про свого дільничого ви можете знайти ТУТ.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS