Новини
Кримінал

Рецидивістку, підозрювану у вбивстві, затримали по гарячих слідах

Події мали місце у Хмельницькому, в приватному будинку потерпілого. Про те, що сталося, поліцію та «швидку» повідомив 56-річний квартирант загиблого.

11 грудня ввечері чоловік повернувся додому і застав у господаря гостей — 51-річну жінку та 37-річного чоловіка. Усі троє розпивали спиртне. Під час застілля між ними постійно виникали суперечки. Пізно вночі суперечка господаря і гості переросла у бійку, в ході якої жінка декілька разів вдарила його скляним графином у голову, а потім кухонним ножем нанесла удар у груди. Після скоєного вона разом із ще одним співчарочником втекли у невідомому напрямку.

Потерпілий від отриманих травм помер на місці події. Працівники поліції, які виїхали на виклик, впродовж кількох годин встановили особу підозрюваної, розшукали та затримали її.

Як повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області, жінка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень знайомому, що призвели до смерті, і у 2013 році вийшла із місць позбавлення волі.

Наразі слідчим їй вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Найближчим часом на період досудового розслідування їй буде обрано міру запобіжного заходу.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS