Новини
Суспільство

Хмельницькі школярі випробували себе у ролі кінологів

До кінологічного центру ГУНП в Хмельницькій області на екскурсію завітали учні загальноосвітньої школи № 30. Діти мали можливість на власні очі побачити, як тренують собак, як чотирилапі працюють — розшукують злочинців та заборонені предмети, де вони живуть і що їдять.

Працівники кінологічного центру ГУНП в Хмельницькій області влаштували для юних відвідувачів справжній майстер-клас: на тренувальному майданчику показали, як займаються з собаками, як чотирилапі працюють — розшукують людей, заборонені предмети, затримують злочинців тощо.

Кінологи дали дітям можливість і самим приміряти на собі цю професію. І школярі залюбки віддавали чотирилапим елементарні команди й тішились, наскільки чітко ті їх виконують. Найбільший захват викликала улюблениця дітей — лабрадор Гера. Вона залюбки гралася з школярами у снігу та виконувала їхні завдання.

Завершилась зустріч у навчальному залі центру, де діти переглянули фільм про роботу кінологів, поспілкувались з самими працівниками поліції та випили теплого чаю.

Джерело

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS