Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому завершився сезон будівництва спортмайданчиків

Іще один багатофункціональний спортивний майданчик звели на території школи №25. Навесні тут проводитимуть уроки фізкультури, а всі охочі мешканці навколишніх будинків зможуть позмагатися у спортивних іграх.

Це вже 16-й багатофункціональний майданчик, зведений за кошти з міського бюджету за останні три роки. Загалом на його створення витратили понад два мільйони гривень.

«Як ми і обіцяли, в 2018 році 16 майданчиків, і шістнадцятий є готовий повністю до експлуатації, – розповідає міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. – Це фактично тільки частина загального об’єкту, тому що тут в нас спроектовано два спортивних майданчики. Другий буде з штучною травою , який буде слугувати для гри в міні-футбол. Його ми будемо будувати в наступному році, як і планували. Його вартість – приблизно 2,7 мільйона гривень».

Старому майданчику було понад 30 років.

На думку керівника міського управління освіти Людмили Корнієцької, біля кожного навчального закладу необхідні сучасні майданчики.

«Це дає нашим дітям можливість бути зайнятими більшу частину дня, в яку вони не відвідують школу, – каже Людмила Корнієцька. – Тепер у них є куди прийти, є куди прикласти свою енергію. Батьки дуже задоволені, діти дуже задоволені».

Сезон будівництва спортивних майданчиків у Хмельницькому цього року завершено. Створення сучасної спортивної інфраструктури – завдання міської ради на наступний рік. За словами Олександра Симчишина, заплановане будівництво великого стадіону біля гімназії №2, майданчику на вул. Нижня Берегова,  майданчику біля школи №19. Також розглядається варіант будівництва біля гімназії №1.

Детальніше – у сюжеті МТРК Місто.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS