Новини
Кримінал

У Хмельницькому засудили чоловіка, який намагався згвалтувати дівчинку

Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок жителю Волочиського району, який проник у чуже житло та намагався згвалтувати там дівчинку. Про це повідомила прес-секретар суду Алла Плінська.

Судом встановлено, що 22-річний обвинувачений разом із своїми знайомими напередодні всю ніч вживали спиртне, слухали музику та спілкувались. Згодом чоловік залишив цю компанію та попрямував до будинку жінки, з якою нещодавно відпочивав. Молодик віджав рами дерев’яного вікна на кухні та проник у будинок.

В одній з кімнат чоловік знайшов малолітню дівчинку, що спала, та переніс її до іншої кімнати. Там зловмисник намагався  вчинити відносно дитини дії сексуального характеру. На крик дівчинки прокинувся братик. Хлопчик включив світло, зайшов в кімнату та побачив частково роздягненими сестричку і чужинця у ліжку. Чоловік швидко одягнувся і втік, а перелякані дітки розповіли про все матері, яка повернулася на той момент додому.

Суд перекваліфікував дії обвинуваченого із замаху на зґвалтування малолітньої на вчинення розпусних дій щодо малолітньої. Оскільки доказів, які б підтверджували наявність умислу обвинуваченого на згвалтування, не було здобуто.

Чоловіка засуджено до 6 років 6 місяців позбавлення волі. Обвинувачений свою провину у скоєному не визнав та у вчиненому не розкаявся.

Автор: Світлана Русіна

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS