Новини
Інфраструктура

У Славуті людей з особливими потребами возитиме соціальне таксі

У Славуті на Хмельниччині відтепер працюватиме соціальне таксі.  Спецавтомобіль використовуватимуть для перевезення людей з інвалідністю.

Минулого року до народного депутата України Романа Мацоли звернувся директор комунальної установи Славутський «Територіальний центр соціального обслуговування» Микола Паламарчук. За словами директора, впродовж декількох років у бюджеті міста закладали суми для такого придбання, втім грошей завжди не вистачало. Під час розмови з Миколою Паламарчуком Роман Мацола пообіцяв посприяти у закупівлі та запропонував знайти новий, а не б/у автомобіль.

На придбання авто з держбюджету виділили 400 тисяч гривень. Ще частину коштів залучили бюджету місцевого. Соціальне таксі призначене для перевезення дорослих і дітей з порушеннями опорно-рухового апарату.

Такі містяни на візках зможуть зручно та безоплатно доїхати до поліклініки, у бібліотеку, на вокзал, на святкування чи просто вивезти на природу – повідомив Микола Паламарчук.

Замовлення на перевезення прийматимуть працівники Славутського “Територіального центру соціального обслуговування” письмово, або у телефонному режимі: 7-17-06, 7-23-75 (за один день до виїзду).


PR
Автор: Світлана Русіна

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS