Новини
Події

Хмельничани стали кращими у конкурсі СТО

«Автоексперт. Краща СТО» – всеукраїнський конкурс з багаторічною історією, метою якого є визначення найкращих автосервісів України.

Конкурс відбувається в два етапи: перший етап – голосування на сайті sto.ab.ua.  До другого етапу (фінал) увійшли СТО (по три в кожній номінації), які набрали найбільшу кількість голосів. На другому етапі експертна комісія вибирала одну СТО-переможця в кожній номінації.

Відповідно до результатів голосування, організованого порталом з продажу та купівлі авто і техніки ab.ua, до фіналу конкурсу «Автоексперт. Краща СТО-2018» в 17-ти номінаціях вийшли 46 станцій техобслуговування. Це СТО з таких міст України: Київ, Бровари, Житомир, Кривий Ріг, Львів, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Харків, Хмельницький, Чернівці та Черкаси.

Всього в цьому році в конкурсі взяло участь 664 СТО з 39 міст України. У голосуванні на сайті sto.ab.ua взяли участь понад 36 тисяч користувачів!

Переможців конкурсу визначило експертне журі конкурсу, яке з 20 листопада 2018 року інспектувало СТО-фіналістів. Нагородження переможців конкурсу «Автоексперт. Краща СТО-2018» відбулося 17 грудня в київському бізнес-конференц-холі INVERIA.

Тойота Центр Хмельницький «Гранд Мотор» стала переможцем у номінації «Найкраща офіційна СТО», увійшла в ТОП-100 СТО України, а також здобула звання найкращої офіційної СТО Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS