Новини
Події

У Хмельницькому відкрили ще одне приміщення архівного відділу

Хмельничани матимуть додаткову можливість в отриманні довідок, копій та витягів з документів, необхідних для забезпечення соціального захисту, збереження прав та законних інтересів людей. У просторому приміщенні, яке розташоване на п’ятому поверсі будинку на вул. Кам’янецькій, 2, загальною площею 583 квадратних метрів, створені комфортні умови для праці.

«Мені надзвичайно приємно, що у межах новорічно-різдвяних свят, напередодні професійного свята – Дня працівників архівних установ ми отримали ще одне нове відремонтоване сучасне приміщення Хмельницького архіву, – зазначив міський голова Олександр Симчишин, звертаючись до присутніх, – Тут і історія, і сучасність, і майбутнє міста».

З нагоди професійного свята працівників архівного відділу міської ради відзначено Почесними грамотами, серед них – Дмитро Добров, який понад 40 років свого життя присвятив архівній справі.

У новому приміщенні міського архіву зберігаються рішення сесій Хмельницької міської ради, виконавчого комітету, інші важливі документи з 1986 року. До цього періоду документи передані на зберігання Державному архіву Хмельницької області. У приміщенні архівного відділу міської ради, що на вулиці Свободи, 9А, знаходяться документи ліквідованих підприємств міста, починаючи з 1944 року.

У планах – не лише надавати мешканцям необхідну інформацію, але й влаштовувати ознайомчі виставки та інші заходи. Бо історія міста – це важливо!

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS