Новини
Суспільство

У Хмельницькому замальовували написи, які рекламують наркотики

Сьогодні, 22 грудня, працівники управління протидії злочинності ГУНП в Хмельницькій області разом з дітьми та громадськими активістами взяли до рук балончики з фарбою і замалювали в місті написи, які пропагують купівлю наркотиків через мережу інтернет.

«Соль», «фен», «спайси» — такі написи, на жаль, можна доволі часто побачити на парканах та будівлях в усіх куточках нашої держави. Саме вони закликають молодь купувати синтетичні наркотики через мережу інтернет та популярні месенджери.

Як розповідає Сергій Кемінь, заступник начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області, вивести на чисту воду ділків, які продають наркотики через мережу інтернет, доволі складно. Проте за останні кілька місяців працівники поліції затримали двох хмельничан, які торгували наркотиками методом закладок і рекламували свої послуги саме через такі написи на будівлях і парканах (читайте тут і ось тут).

Працівники комунальних служб не завжди оперативно замальовують такі написи на стінах, тож сьогодні за справу вирішили взятися поліцейські, яким допомагали діти та представники громадських організацій.

Варто зазначити, що правоохоронці вже не вперше проводять подібні акції, закликаючи тим самим громадян не бути байдужими і долучатися до знищення такої негативної реклами.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS