Новини
Дозвілля

У Славуті відзначили учасників фотопроекту “Наше рідне місто”

20 грудня у приміщенні Будинку Рад міський голова Василь Сидор зустрівся із учасниками фотопроекту «Наше рідне місто» – Василем Котиком, Валентиною Рощук, Віктором Жибулем, Валентиною Буряк, Сергієм Нікітюком та Артуром Ящуком.

Нагадаємо, у вересні виконавчий комітет Славутської міської ради розпочав фотопроект «Наше рідне місто», до участі в якому запросив усіх поціновувачів фотомистецтва: від любителів до професіоналів. Фотосвітлини, які найкраще презентували Славуту, були розміщені на офіційному сайті міста у спеціальній рубриці.

Для більшості учасників проекту фотографія – це улюблене хобі, яким хтось захопився ще з дитинства, а хтось відкрив для себе цей вид мистецтва зовсім недавно.

Міський голова відзначив фотороботи славутчан, які своєю творчістю презентують красу рідного міста, підвищують його позитивний імідж, а також наголосив, що чекає на ідеї та пропозиції щодо подальшої творчої співпраці, зокрема, для створення майбутнього друкованого фотоальбому та іншої презентаційної продукції.

На завершення зустрічі учасників фотопроекту було відзначено подяками та подарунками.

На цьому фотопроект, присвячений рідному місту, не завершується. Бажаючих поділитися своєю творчістю просять надсилати свої фотографії на електронну адресу: info-mvk@ukr.net у форматі jpg та найбільшій якості розширення. 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS