Новини
Кримінал

У Старокостянтинові з нелегальної заправки вилучили 10 тонн палива

У межах досудового розслідування кримінального провадження, що здійснюється за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури слідчим відділом Старокостянтинівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області припинено діяльність нелегальної автозаправної станції у Старокостянтинові.

Під час проведення санкціонованого судом обшуку правоохоронцями із залученням працівників оперативного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області та спеціаліста ДП «Хмельницький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» виявлено та вилучено близько 10 тонн дизельного палива та устаткування для його продажу.

З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз, за клопотанням сторони обвинувачення на вилучене майно ухвалою суду накладено арешт.

Проводяться слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.

Джерело

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS