Новини
Інфраструктура

Хмельницький Палац спорту будуватимуть у складній місцевості – підрядник

Ділянка, на якій вже у січні 2019 року, почнуть зводити хмельницький Палац спорту, є складною для будівництва. Про це повідомив директор підприємства-підрядника – ТОВ “Будівельний Альянс Груп” Іван Крутилко “Поділля-центр”.

Треба буде робити серйозну виямку грунту, особливо під самою спорудою. Звідти доведеться забрати 2,5 метри торфа. Замість торфа насипати гранітний відсів. І потім ще від існуючого рівня піднімати на 2 метри вгору, – розповів Іван Крутилко.

Палац спорту складатиметься з двох будівель: спортивної зали і допоміжних приміщень у 4 поверхи. Останній з яких – технічний. Для реалізації початкового етапу, за словами начальника управління капітального будівництва міської ради Тетяни Поліщук,  виділено майже 8 мільйони гривень з міського бюджету. Ще 54 мільйони гривень додали з державної скарбниці. І саме цю суму авансом перерахували підряднику.

ТОВ “Будівельний Альянс Груп” за перераховані кошти виконає всі підготовчі роботи: зведення фундаменту, залізобетонного каркасу та підведення частини комунікацій.

Будівництво планують завершити до кінця 2010 року. Загальна вартість об’єкту – 280 млн. грн. У Палаці спорту можна буде проводити змагання з гандболу, мініфутболу, баскетболу, фехтування, боксу та інших видів спорту.

Автор: Світлана Русіна

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS