Новини
Кримінал

У Хмельницькому затримали двох нападників, які пограбували та поранили двох чоловіків

Поліція затримала двох молодиків, які вночі 24 січня напали на двох чоловіків у Хмельницькому. Затриманим вже оголосили про підозру у розбої – повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

24 січня близько 1-ї години ночі до поліції зателефонував житель мікрорайону Озерна і повідомив, що з балкону квартири побачив у дворі двох закривавлених чоловіків, які лежали на снігу.

Потерпілих від нападу доправили до обласної лікарні. А на місце скоєння злочину та до медзакладу виїхали працівники Зарічанського відділення поліції.

Пораненими виявилися двоє 30-річних хмельничан. За словами одного з чоловіків, на вулиці до них підійшли двоє молодиків, побили та відібрали мобільний телефон, срібний ланцюжок й гаманець, де були банківські картки та гроші.

В одного із потерпілих діагностували численні забої, а от стан здоров’я іншого — важкий. У чоловіка переламані практично всі кістки черепа. Зараз він перебуває в реанімаційному відділенні обласної лікарні.

Працівники поліції проаналізували записи з довколишніх камер спостереження та встановили і затримали зловмисників. Ними виявились учні одного із закладів профтехосвіти. Вік затриманих – 17 та 18 років. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання одного із них правоохоронці вилучили усі викрадені речі.

Санкція статті “Розбій” (ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України) передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Автор: Світлана Русіна

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS