Новини
Суспільство

10 дітей з Ізяславського району отримали подарунки з-під “Ялинки бажань”

Традиційно напередодні новорічних свят Хмельницький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провіві благодійну акцію «Ялинка бажань». Цього року акція проходила з 15 по 28 грудня у магазині «Сільпо» хмельницького торгівельного центру «Оазис». Метою акції був збір подарунків для дітей із сімей, батьки яких неспроможні придбати їх через різні обставини. Діти писали листи до Діда Мороза зі своїми мріями та вірою у новорічні дива.

Усі листи прикріпили до новорічної ялинки, яка розташовувалася в приміщенні супермаркету. Щодня, впродовж акції, біля «Ялинки бажань» волонтери обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запрошували усіх небайдужих громадян здійснити маленьку новорічну мрію дитини. На прохання волонтерів активно відгукнулись небайдужі, які придбали для діток подарунки, про які вони так щиро просили у своїх листах.

У рамках проведеної акції 10 дітей з Ізяславського району отримали омріяні подарунки з-під “Ялинки бажань”, повідомляє Ізяславська районна державна адміністрація. Спеціалісти Ізяславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді напередодні Нового Року доставили подарунки дітям.

Кожній дитині подарунок вручили особисто та зробили фото на пам’ять.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS