Новини
ДТП

У Хмельницькому нетверезий водій без прав влаштував перегони з поліцією

В результаті спричинив дві ДТП, одну з них – з постраждалими.

Увечері 2 січня на вулиці Свободи патрульні помітили автомобіль «Range Rover», водій якого грубо порушив Правила дорожнього руху.

Кермувальник автівки неодноразово не виконав вимогу про зупинку, завчасно подану інспекторами за допомогою гучномовця та проблискових маячків синього та червоного кольору, та, збільшивши швидкість, почав утікати. Проїхав декілька перехресть на заборонний сигнал світлофора, під час руху неодноразово створюючи аварійні ситуації. На перехресті вулиць Грушевського та Толстого зіткненувся з автомобілем «Renault». В результаті ДТП ніхто не постраждав, автомобілі отримали механічні пошкодження, повідомляє Патрульна поліція Хмельницької області

Проте навіть після цього водій не зупинився – «Range Rover» попрямував далі, створюючи аварійні ситуації та наражаючи учасників дорожнього руху на небезпеку. 

Згодом, рухаючись на Львівському шосе, водій допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Golf», який, в свою чергу зіткнувся з «Audi». В результаті цієї ДТП водій та пасажир автомобіля «Volkswagen Golf» отримали тілесні ушкодження та звернулись за допомогою до медиків.

Поліцейські затримали водія, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Також вдалось встановити, що чоловік у минулому вже притягався до адміністративної відповідальності за керування автомобілем напідпитку та навіть позбавлений судом права керування транспортними засобами.

Загалом у дорожньо-транспортних пригодах, спричинених водієм «Range Rover», троє потерпілих: вагітна 27-річна пасажирка «Ауді», 32-річний водій «Фольксвагена», який отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, різану рана голови, та 43-річна пасажирка «Фольксвагену», в якої також закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, перелом ребер.

Справою займається слідчо-оперативна група. 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS