Новини
Спорт

В Ізяславі відбувся турнір з міні-футболу

У переддень нового року, 28-29 грудня, на базі Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації відбувся традиційний щорічний міжнародний турнір з міні-футболу серед школярів, присвячений пам’яті Героя України, почесного громадянина Ізяславського району Георгія Кірпи, повідомляє Ізяславська районна державна адміністрація.

Цього разу в ньому взяли участь вісім команд: з Коростеня Житомирської області (2 команди), смт Теофіполь, Хмельницького та Нетішина, смт Смига (Рівненської області), Нововолинська (Волинської області) та з Ізяслава.

У напруженій боротьбі серед юних футболістів перемогу здобула команда із Коростеня. Друге місце вибороли футболісти з Ізяслава, третіми були футболісти з Нетішина.

Переможці та призери змагань отримали кубки, дипломи, подарунки від Міжнародної громадської організації «Фонд імені Георгія Миколайовича Кірпи». Також були відзначені – кращий воротар, кращий нападник та наймолодший учасник турніру. Кожен учасник змагань також отримав від Фонду подарунок.

Президент Фонду імені Г.М.Кірпи Анатолій Палюх отримав відзнаку Ізяславської районної державної адміністрації та Ізяславської районної ради – нагрудний знак «За вагомий внесок у розвиток Ізяславщини», якої він удостоєний за багаторічний та вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в Ізяславському районі.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS