Новини
Дозвілля

Різдвяний забіг у Хмельницькому: трохи учасників, трохи призів

Вперше влаштований у місті різдвяний забіг зібрав не так багато учасників, як, можливо, очікувалося, проте від того він вдався не менш веселим та цікавим. Кілька десятків хмельничан, переважно, молодих та юних, вбраних святково та зі святковим настроєм, стартували сьогодні, 5 січня, від торговельного центру “Дитячий світ” і пробіглися з зупинками вулицею Проскурівською аж до головної ялинки міста, що на Різдвяному ярмарку біля кінотеатру ім. Т. Шевченка.

По маршруту на учасників очікували зупинки, під час яких вони виконували колядки, щедрівки, брали участь у флешмобі та інтерактивих іграх.

За словами організаторів, різдвяний забіг влаштували для того, аби згуртувати молодь, весело провести частину дня та додати трохи різдвяного настрою всьому місту. Бігали не на швидкість та витривалість, а заради задоволення.

На фініші учасники заспівали колядок, а також поводили хоровод навколо ялинки. А в кінці заходу всім, хто взяв участь у різдвяному забігу, вручили подарунки – від найменших до найстарших. А також розіграли головний приз – футбольний м’яч.  І, звісно, зробили фото на пам’ять.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS