Новини
Дозвілля

У Хмельницькому Різдво святкували з патрульними

Вчора, 7 січня, на майданчику біля кінотеатру імені Т.Г Шевченка, ще з 12 години дня діти з нетерпінням чекали патрульних, адже усі хотіли першими покататись на їх службовому автомобілі в рамках всеукраїнської акції “Різдво з патрульними”.

На святкову зустріч з копами завітало близько сотні дітей та стільки ж дорослих. Для найменших жителів міста інспектори облаштували спеціальні майданчики та підготували пізнавальну програму з правил дорожнього руху та особистої безпеки. Неабиякий захват у дітлахів викликала можливість покататися на поліцейському автомобілі, посидіти в ньому та роздивитись його з середини. Також діти бавилися з гучномовцем, приміряли амуніцію патрульних та змогли прослухати коротенький урок з основних Правил поведінки на дорозі та отримати від інспекторів подарунки, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Хмельницької області.

Поки дітки грались, дорослі мали змогу спробувати на собі ефект “алкоокулярів” та ще раз переконатись, що алкоголь та кермо — речі несумісні.

Також вже другий рік поспіль на цьому святі усі учасники можуть познайомитись не тільки з патрульними, але й з кіннологами та їх чотирилапими напарниками. 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS