Новини
Екологія

Хмельницький патруль вилучив у рибалок 18 заборонених знарядь лову

З початку року Хмельницький рибоохоронний патруль вилучив 18 заборонених знарядь лову. Про це повідомили у прес-службі обласного рибоохоронного відомства.

Зазначається, що на водосховищі Наркевицького цукрового заводу патрульні помітили місцевого жителя, який ловив рибу дев’ятьма “екранами”. На нього складено адміністративний протокол за частиною 4 статті 85 КУпАП “Порушення правил використання об’єктів тваринного світу”.

Ще двох порушників правил рибальства виявили на скидному каналі Хмельницької АЕС. На них складено протоколи за частиною 3 статті 85 КУпАП. Виявили сітку і поблизу с. Каштанівка у Кам’янець-Подільському. За цим фактом складено акт виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Також патрульні виявили 6 “екранів” на водосховищі Маниківського спиртзаводу, що поблизу с. Маниківці у Деражнянському районі. Дві сітки вилучили на річці Смотрич, поблизу с. Устя. За цими фактами складено акти виявлення безгосподарського майна.

Хмельницький рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись Правил любительського і спортивного рибальства. У разі виявлення порушення – терміново повідомляйте за номером телефону всеукраїнської безкоштовної “гарячої лінії”: 0 (800) 50-52-50 або на “гарячу лінію” рибоохоронного патруля: (0382) 79-20-88.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS