Новини
Інфраструктура

Ремонт мосту в Старокостянтинові обійдеться у понад 10 мільйонів гривень

На мосту через р. Случ, що у Старокостянтинові, тривають ремонтні роботи. У 2018 році підрядник виконав робіт на 6 млн. грн., на поточний рік  запланували витратити 5,1 млн. грн.

“Влітку 2018 року на мосту сталась ДТП, в результаті якої зруйновано тротуарну частину мосту: завантажена зерном вантажівка протаранила мостове огородження та перекинулась у воду”, – повідомляють у Службі автодоріг області.

Залізобетонна конструкція мосту, довжиною 57 метрів, була зведена ще у 1962 році. Востаннє реконструкція споруди проводилась у 1970 році

Наразі підрядна організація ТзОВ «МСУ-2» (м. Київ) проводить роботи із влаштування підводної частини опор мосту. Зокрема, на глибину 5-6 м встановлюють обсадні труби, діаметром 1 м, буром вибирається з них грунт та монтується металевий каркас, в який під тиском заливається бетон, витискаючи залишки води та бруду.

Після ремонту ширина проїзної частини та тротуарів через міст розшириться до 15 м. На підходах до мосту та безпосередньо на ньому влаштовуватимуться нові шари дорожнього покриття.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS